Privatumo politika

„Ooknews“ privatumo politika

Svetainėje ooknews.com, kurią galite rasti adresu https://ooknews.com/, vienas iš pagrindinių mūsų prioritetų yra lankytojų privatumas. Šiame privatumo politikos dokumente yra informacijos, kurią renka ir įrašo ooknews.com, tipai ir kaip mes ją naudojame.

Jei turite papildomų klausimų arba norite gauti daugiau informacijos apie mūsų privatumo politiką, nedvejodami susisiekite su mumis.

Ši privatumo politika taikoma tik mūsų internetinei veiklai ir galioja mūsų svetainės lankytojams, atsižvelgiant į informaciją, kuria jie dalinosi ir (arba) renka ooknews.com. Ši politika netaikoma jokiai informacijai, surinktai neprisijungus arba kitais, nei šioje svetainėje, kanalais. Mūsų privatumo politika buvo sukurta naudojant privatumo politikos generatorių ir Nemokamas privatumo politikos generatorius .

Sutikimas

Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų privatumo politika ir sutinkate su jos sąlygomis.

Renkama informacija

Asmeninė informacija, kurios jūsų prašoma pateikti, ir priežastys, kodėl jūsų prašoma pateikti, bus jums aiškiai paaiškintos tuo metu, kai prašome pateikti jūsų asmeninę informaciją.

Jei susisieksite tiesiogiai su mumis, galime gauti papildomos informacijos apie jus, pavyzdžiui, jūsų vardą, el. pašto adresą, telefono numerį, pranešimo turinį ir (arba) priedus, kuriuos galite mums atsiųsti, ir bet kokią kitą informaciją, kurią galite pateikti .

Kai registruojatės paskyroje, galime paprašyti jūsų kontaktinės informacijos, įskaitant tokius dalykus kaip vardas, įmonės pavadinimas, adresas, el. pašto adresas ir telefono numeris.

Kaip naudojame jūsų informaciją

Renkamą informaciją naudojame įvairiais būdais, įskaitant:

  • Teikiame, valdome ir prižiūrime savo žiniatinklį
  • Patobulinkite, suasmeninkite ir išplėskite savo žiniatinklio turinį
  • Supraskite ir išanalizuokite, kaip naudojatės mūsų žiniatinkliu
  • Kurkite naujus produktus, paslaugas, funkcijas ir funkcijas
  • Bendraukite su jumis tiesiogiai arba per vieną iš mūsų partnerių, įskaitant klientų aptarnavimą, kad galėtumėte pateikti atnaujinimus ir kitą informaciją, susijusią su „webste“, bei rinkodaros ir reklamos tikslais
  • Siųskite jums el. laiškus
  • raskite sukčiavimo ir užkirskite jam kelią

Žurnalo failai

ooknews.com laikosi standartinės žurnalo failų naudojimo procedūros. Šie failai registruoja lankytojus, kai jie lankosi svetainėse. Tai daro visos prieglobos įmonės ir dalis prieglobos paslaugų analizės. Žurnalo failų surinkta informacija apima interneto protokolo (IP) adresus, naršyklės tipą, interneto paslaugų teikėją (IPT), datos ir laiko žymą, nuorodas / išėjimo puslapius ir galbūt paspaudimų skaičių. Tai nėra susieta su jokia asmenį identifikuojančia informacija. Informacijos tikslas yra analizuoti tendencijas, administruoti svetainę, stebėti vartotojų judėjimą svetainėje ir rinkti demografinę informaciją.

Slapukai ir žiniatinklio švyturiai

Kaip ir bet kuri kita svetainė, ooknews.com naudoja slapukus. Šie slapukai naudojami saugoti informaciją, įskaitant lankytojų pageidavimus, ir tinklalapio puslapius, kuriuos lankytojas pasiekė ar aplankė. Informacija naudojama siekiant optimizuoti vartotojų patirtį pritaikant mūsų tinklalapio turinį atsižvelgiant į lankytojų naršyklės tipą ir (arba) kitą informaciją.

Norėdami gauti daugiau bendros informacijos apie slapukus, skaitykite „Kas yra slapukai“ iš slapukų sutikimo .

„Google DoubleClick DART Cookie“

„Google“ yra viena iš trečiųjų šalių tiekėjų mūsų svetainėje. Ji taip pat naudoja slapukus, žinomus kaip DART slapukai, teikdami skelbimus mūsų svetainės lankytojams, atsižvelgiant į jų apsilankymą www.website.com ir kitose interneto svetainėse. Tačiau lankytojai gali nuspręsti atsisakyti DART slapukų naudojimo apsilankę „Google“ skelbimų ir turinio tinklo privatumo politikoje šiuo adresu: https: / /policies.google.com/technologies/ads

Reklamavimo partnerių privatumo politika

Šiame sąraše galite rasti privatumo politiką kiekvienam iš ooknews.com reklamavimo partnerių.

Trečiųjų šalių skelbimų serveriai ar skelbimų tinklai naudoja tokias technologijas kaip slapukai, „JavaScript“ ar „Web Beacons“, kurie naudojami jų atitinkamuose skelbimuose ir nuorodose, rodomose ooknews.com, kurios siunčiamos tiesiai į vartotojų naršyklę. Kai tai įvyksta, jie automatiškai gauna jūsų IP adresą. Šios technologijos naudojamos įvertinti jų reklaminių kampanijų efektyvumą ir (arba) pritaikyti reklamuojamą turinį, kurį matote lankomose svetainėse.

Atminkite, kad ooknews.com neturi prieigos prie šių trečiųjų šalių reklamuotojų naudojamų slapukų ir jų nevaldo.

Trečiųjų šalių privatumo politika

„ooknews.com“ privatumo politika netaikoma kitiems reklamuotojams ar svetainėms. Taigi patariame susipažinti su atitinkama šių privatumo politika„ird-party“ skelbimų serveriai, jei reikia išsamesnės informacijos. Tai gali apimti jų praktiką ir instrukcijas, kaip atsisakyti tam tikrų galimybių.

Galite pasirinkti išjungti slapukus naudodami individualias naršyklės parinktis. Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie slapukų valdymą naudojant konkrečias interneto naršykles, ją galite rasti atitinkamose naršyklių svetainėse.

CCPA privatumo teisės (neparduokite mano asmeninės informacijos)

Pagal CCPA, be kitų teisių, Kalifornijos vartotojai turi teisę:

Prašykite, kad įmonė, kuri renka vartotojo asmens duomenis, atskleistų kategorijas ir konkrečius asmens duomenis, kuriuos įmonė surinko apie vartotojus.

Prašykite, kad įmonė ištrintų visus įmonės surinktus asmens duomenis apie vartotoją.

Prašykite, kad įmonė, parduodanti vartotojo asmens duomenis, neparduotų vartotojo asmens duomenų.

Jei pateiksite užklausą, per mėnesį turėsime jums atsakyti. Jei norite pasinaudoti kuria nors iš šių teisių, susisiekite su mumis.

GDPR duomenų apsaugos teisės

Norėtume įsitikinti, kad gerai žinote visas savo duomenų apsaugos teises. Kiekvienas vartotojas turi teisę į šiuos dalykus:

Teisė susipažinti – jūs turite teisę prašyti savo asmens duomenų kopijų. Mes galime imti nedidelį mokestį už šią paslaugą.

Teisė į ištaisymą – jūs turite teisę reikalauti ištaisyti bet kokią jūsų manymu netikslią informaciją. Jūs taip pat turite teisę prašyti, kad mes užpildytume jūsų manymu neišsamią informaciją.

Teisė ištrinti – jūs turite teisę reikalauti, kad ištrintume jūsų asmens duomenis, esant tam tikroms sąlygoms.

Teisė apriboti duomenų tvarkymą – turite teisę reikalauti, kad mes apribotume jūsų asmens duomenų tvarkymą, esant tam tikroms sąlygoms.

Teisė prieštarauti duomenų tvarkymui – turite teisę tam tikromis sąlygomis prieštarauti mūsų asmens duomenų tvarkymui.

Teisė į duomenų perkeliamumą – jūs turite teisę reikalauti, kad surinktus duomenis perduotume kitai organizacijai arba tiesiogiai jums, esant tam tikroms sąlygoms.

Jei pateiksite užklausą, per mėnesį turėsime jums atsakyti. Jei norite pasinaudoti kuria nors iš šių teisių, susisiekite su mumis.

Informacija apie vaikus

Kita mūsų prioriteto dalis yra vaikų apsaugos, kai jie naudojasi internetu, pridėjimas. Mes skatiname tėvus ir globėjus stebėti, dalyvauti ir (arba) stebėti ir vadovauti jų internetinei veiklai.

ooknews.com sąmoningai nerenka jokios asmenį identifikuojančios informacijos iš vaikų iki 13 metų. Jei manote, kad jūsų vaikas pateikė tokią informaciją mūsų svetainėje, mes primygtinai rekomenduojame nedelsiant susisiekti su mumis ir mes padarysime viską dėti visas pastangas, kad tokia informacija būtų greitai pašalinta iš mūsų įrašų.